Het drumstel verschilt heel veel van andere instrumenten. Het bespelen ervan kost veel kracht en energie. Eenmaal achter het drumstel bepaal jij het ritme en geef jij de accenten. Achter een drumstel kun je je heerlijk uitleven en in het zweet jagen, je kan dus vreselijk tekeer gaan!

Drum

 Op de muziekschool bestaan verschillende mogelijkheden voor wat betreft de drumles. Zo kan de leerling mee drummen met CDs en liedjes, maar wordt er ook gebruik gemaakt van leerboeken. Natuurlijk wordt, net als bij andere instrumenten, veel rekening gehouden met de muzieksmaak van de leerlingen.

Ak. Drums Nog geen boek of muziekinstrument? Maak hier uw keuze www.muziekhuishidding.nl El. Drums

Onmiskenbaar de steunpilaar van elke band

Naast alleen het drummen op zich, valt er nog veel meer te ontdekken in de wereld van zowel de beginnende als de geoefende drummer. Techniek, zowel de theorie als de praktijk worden je bijgebracht en dus is het drumstel een instrument voor de creatieve en voor de perfectionistische drummer.

Drummen heeft een positieve invloed op je creativiteit want het maakt je stressbestendig, scherp en explosief!

 Let hit the drums and we will see what comes

Boeken Bestellen  Waarom online Onze muziekwinkel Theorie oefenen Contact Jeugdfonds Positie webcam Voorwaarden Prijzen Vacatures Onlinemuziekopleiding.nl Live  in contact met je muziekleraar Online Muziekschool & Online Muziekwinkel Online muziekopleiding Muziekles voor iedereen Live in contact met je muziekleraar
Home Gitaarles Basgitaarles Pianoles Keyboardles Accordeonles Dwarsfluitles Drumles Saxofoonles DJles Producerles Zanglessen
Boeken bestellen home Volgende pagina Meld je aan