Home Gitaarles Basgitaarles Pianoles Keyboardles Accordeonles Dwarsfluitles Drumles Saxofoonles DJles Producerles Zanglessen
Nog geen boek of muziekinstrument? Maak hier uw keuze www.muziekhuishidding.nl Dwarsfluit

De dwarsfluit is van origine een houten blaasinstrument. Tegenwoordig zijn ze in verschillende materialen en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.
Om dwarsfluit te leren spelen is het handig wanneer men al een muzikale ondergrond heeft, dit omdat de dwarsfluit een instrument is wat men blindelings moet leren bespelen.

Men kan verschillende stijlen leren spelen. De meest voorkomende zijn toch wel de klassieke muziek en de jazz. Maar ook moderne muziek kan gespeeld worden op de dwarsfluit.


In de les wordt ook veel aandacht besteed aan de ademhaling en gebruik van het lichaam. Dit zijn namelijk zeer belangrijke punten. Voor het bespelen tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende boeken. Van klassieke tot moderne muziek, waarmee men mee kan fluiten met een cd waarop b.v. begeleiding staat.
Zoals wel blijkt is de dwarsfluit een veelzijdig instrument, wat individueel maar ook in orkest verband of met pianobegeleiding bespeeld kan worden..

Dwarsfluit

Kan men al noten lezen, dan wordt de concentratie op het instrument bespelen groter. Dit heeft tot gevolg dat men sneller vooruitgang boekt. Wanneer men een dwarsfluit en een boek heeft, wil dat niet zeggen dat men ook al kan fluiten. Maar een leraar, geduld, en een beetje gezond verstand kunnen de dwarsfluit tot een betoverend instrument maken.

Boeken Bestellen  Waarom online Onze muziekwinkel Theorie oefenen Contact Jeugdfonds Positie webcam Voorwaarden Prijzen Vacatures Onlinemuziekopleiding.nl Live  in contact met je muziekleraar Online Muziekschool & Online Muziekwinkel Online muziekopleiding Muziekles voor iedereen Live in contact met je muziekleraar Boeken bestellen home Volgende pagina Meld je aan