Ak. Basgitaar Nog geen boek of muziekinstrument? Maak hier uw keuze www.muziekhuishidding.nl El. Basgitaar
Home Gitaarles Basgitaarles Pianoles Keyboardles Accordeonles Dwarsfluitles Drumles Saxofoonles DJles Producerles Zanglessen

Er worden bij de Online muziekopleiding verschillende gitaarlessen gegeven. Elektrisch, akoestisch en basgitaar. De Online muziekopleiding leert je stapsgewijs de basgitaar te bespelen.

Basgitaar

De lessen zijn er vooral op gericht dat de leerling zoveel mogelijk kennis opdoet, zodat deze kennis ook toegepast kan worden in zijn of haar band.

Het bespelen van een basgitaar lijkt op het bespelen van een gitaar.

Onmiskenbaar de steunpilaar van elke band!

basgitaar les online muziekopleiding

Bij de lessen wordt er vooral rekening gehouden met de muzieksmaak van de leerling. Natuurlijk wordt er gekeken of een leerling misschien meerdere stijlen muziek mooi vindt. Maar een belangrijk punt is dat de leerling gemotiveerd is en blijft.

 Als je in een band of combo speelt dan is een bassist onmisbaar. Die legt het fundament voor de muziek en bepaalt samen met de drummer het ritme.

Kort samengevat is de lesmethode gebaseerd op de volgende punten:

- lichaamsbeheersing

- zo moeiteloos en efficiënt mogelijk leren spelen

- vingertechniek

- muziektheorie en repertoire

- op gevoel en met plezier leren spelen

- leren vertrouwen op je eigen creativiteit

Boeken Bestellen  Waarom online Onze muziekwinkel Theorie oefenen Contact Jeugdfonds Positie webcam Voorwaarden Prijzen Vacatures Onlinemuziekopleiding.nl Live  in contact met je muziekleraar Online Muziekschool & Online Muziekwinkel Online muziekopleiding Muziekles voor iedereen Live in contact met je muziekleraar Boeken bestellen home Volgende pagina Meld je aan online Bas les bas lessen online muziekschool ik