Home Gitaarles Basgitaarles Pianoles Keyboardles Accordeonles Dwarsfluitles Drumles Saxofoonles DJles Producerles Zanglessen
Online muziekopleiding dj les

Word jij die bekende DJ, maar ken je nog niet alle kneepjes van het vak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij de Online muziekopleiding werken mensen die hun sporen al hebben verdiend in hun vak. Ze zijn vakbekwaam en kunnen je op weg helpen en alle kneepjes van het DJ vak leren.  

DJ Pro

Maak nu je droom waar en treed in de schoenen van een echte DJ

Leer mixen zoals de grote DJ's dat ook doen. Van House tot Hardstyle worden alle muziekstijlen behandeld tijdens de DJ lessen. Je leert hoe de opbouw van een track is en je leert hoe je die het beste kan mixen. Leer je eigen tracklist samen te stellen en leer werken met Rekordbox. Nadat je dit allemaal hebt geleerd, ben je klaar voor het podium en kan je de plaatselijke discotheek plat gaan draaien.

Daaitafels Nog geen muziekinstrument? Maak hier uw keuze www.muziekhuishidding.nl

Zo werken onze DJ’s met de juiste draaitafels, die naadloos aansluiten op de apparatuur die veelvuldig wordt gebruikt op festivals en discotheken. Zo is een draaitafel van Pioneer de meest betrouwbare en gebruikte draaitafel voor de DJ. Je leert het apparaat te beheersen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je zelf moet draaien.

Boeken Bestellen  Waarom online Onze muziekwinkel Theorie oefenen Contact Jeugdfonds Positie webcam Voorwaarden Prijzen Vacatures accessoires Studiomonitor home Volgende pagina Meld je aan Online DJ Online DJ school