Home Gitaarles Basgitaarles Pianoles Keyboardles Accordeonles Dwarsfluitles Drumles Saxofoonles DJles Producerles Zanglessen
El. gitaar Ak. gitaar Kl. gitaar Nog geen boek of muziekinstrument? Maak hier uw keuze www.muziekhuishidding.nl Boeken Bestellen  Waarom online Onze muziekwinkel Theorie oefenen Contact Jeugdfonds Positie webcam Voorwaarden Prijzen Vacatures Meld je aan Online Gitaar lessen

Om te beginnen met gitaar spelen is een akoestische of klassieke gitaar een fijn startinstrument.

Het is een gitaar met nylon snaren. Je kunt er solo op spelen. Niet alleen klassiek, maar ook pop, of modern klassiek en natuurlijk volksmuziek.

Bij de lessen wordt er vooral rekening gehouden met de muzieksmaak van de leerling. Natuurlijk wordt er gekeken of een leerling misschien meerdere stijlen muziek mooi vindt. Maar een belangrijk punt is dat de leerling gemotiveerd is en blijft.

De gitaar lessen zijn er vooral ook op gericht dat de leerling zoveel mogelijk kennis opdoet, zodat deze kennis ook toegepast kan worden.

Net als bij alle andere muziekinstrumenten geldt bij de gitaar dat we beginnen met het mogelijke en streven naar het onmogelijke. Dit houdt in dat we een duidelijk doel voor ogen moeten hebben en wat we moeten doen om dat doel te bereiken. Meestal kost dit veel tijd en geduld.

De elektrische gitaar is het instrument van de popmuziek. Men herkent de popmuziek zoals alle muziek in verschillende sferen. Zo kan een elektrische gitaar allerlei stemmingen uitdrukken van het heel gevoelig tot heel heftig. Door een versterker krijg je extra mogelijkheden in de klankvorming.

Akoestische Gitaar Elektrische Gitaar Wat sport is voor het lichaam, Is muziek beoefenen voor de geest!

Kort samengevat is de lesmethode gebaseerd op de volgende punten:

- lichaamsbeheersing

- zo moeiteloos en efficiënt mogelijk leren spelen

- vingertechniek

- muziektheorie en repertoire

- op gevoel en met plezier leren spelen

- leren vertrouwen op je eigen creativiteit.

Onlinemuziekopleiding.nl Live  in contact met je muziekleraar Online Muziekschool & Online Muziekwinkel Online muziekopleiding Muziekles voor iedereen Live in contact met je muziekleraar Boeken Bestellen home Volgende pagina online gitaar school gitaar lessen online online muziekles